[twenty-something]
everything starts here..

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Useless

January 12, 2010

Man, i’ve been useless to my big family in my entire life… Just looked at my recently-passed away aunt’s facebook profile..and i feel so left out. Damn! how could this happen?! it’s all my fault, i didn’t do my best to get to know them. i cant promise anything, but after all this “life-training” done, […]

The Simple Guidance

January 7, 2010

if you love it, do it if you don’t love it but you must do it, do it anyway if you love it but you’re not allowed to do it, don’t do it if you don’t love it and you don’t have to do it, don’t do it

Day One

January 3, 2010

Yes, it has become day one from years ahead that i’ll live. Like now, it’s useless to complain (especially on twitter), no one’s going to understand what i wrote there. Okay, i’ll try to write again, try to update again, try to be a reminder again. Let’s start a life again. I’ve done the 1st […]

i can only save it

December 13, 2009

well, i’ve tried everything..  now, live with it… maybe after all it’s not really a problem.. maybe it’s a power…

Dreaming…

September 11, 2009

Nice lyrics and music… it’s inspiring me to never stop dreaming, even if your road is full of troubles.. Dreaming by I Dream Ft. Frankie & Calvin I’ve been dreaming about a place where I can watch you smile as you let sunlight hit your face. Sing if your happy, cry if your blue, eat if […]

Until the beautiful morning

September 10, 2009

Listening to my bestfriend’s band “VAME” with their song called “Pagi Yang Indah”. One thing: i’m inspired… it’s been like forever since i cant stop my brain from thinking, i need it rested. But, i promise you, my brain… someday, when that beautiful morning comes, you may take a rest.. and let me live the […]

Pathetic

August 26, 2009

Lelah…parah..lelah gila.. ga nyangka bakalan jadi serumit ini, sesusah ini, selama ini.. ga ada kabar baik, ga ada pecut, ga ada sesuatu yg bisa bikin gw bangun dgn smangat di pagi hari.. ga ada.. ga ngerti ampe kapan.. gw cape’..

sholat, lagu..

July 10, 2009

hahaha ini cuma pikiran yang tiba2 dateng, kalo ga salah pas gw sholat kmaren.. gw baru sadar aja kalo sholat tuh bisa dianalogiin sama lagu.. dimana dua-duanya punya part2 yang harus dilalui, kalo ga gtu, ga bakal harmonis..  mulai dari niat, itu kyk intro kalo di lagu.. begitu takbir pertama dan baca surat2, itu kyk […]

Berempat (formasi yang sama)

July 1, 2009

Dionne Warwick & Friends – That’s What Friends Are For   Haha… bener2 gw ga ngerti deh ini suatu kebetulan, ato cuma gw nya doang yang berlebihan.. Gw Berempat lagi, dengan formasi yang sama yaitu 3 cowo 1 cewe… Pas SMP akhir-SMA awal2.. ada Gw, Mayo, Dendra, Ijho (Saskia).. Pas kuliah semester2 tengah2 ada Gw, Ai […]

Must get out of the Loop

June 28, 2009

the loop is a thing, that i’ve been living for 3 years..  satu hal yang ngebuat gw terus berputar-putar dan pada akhirnya bertemu dengan titik-titik yang sama lagi dengan yang pernah gw lalui sebelumnya.. kalo gw ga keluar dari sini, sama aja gw hidup di luar, tapi mati di dalam..  let’s see the bigger picture, […]